Termeni si conditii

 TERMENII SI CONDITIILE GENERALE

 Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 Informatii despre produse

 Ostara Charms face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea mici inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs dar care nu conduc in mod automat la scaderea calitatii produselor comercializate pe site-ul nostru.

 Comenzi

 Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri deca;t cele mentionate este interzisa.

 Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Transportul produselor este gratuit pentru comenzi peste 500 RON. Comanda personalizata poate dura aproximativ 20 de zile lucratoare (cu posibilitatea ca aceasta perioada sa se prelungeasca in raport de complexitatea comenzii lansate de catre dvs.).

 Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

 Conform legilor in vigoare (prevederile NCC) comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si OSTARA WAVE SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca OSTARA WAVE SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii, acceptate de catre Ostara Charms.

 OSTARA WAVE  SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 Politica de retur

 Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale .

 Inregistrarea ca membru

 Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

 In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

 Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

 Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, in caz contrar pentru toate activitatile realizate sub numele dvs. de utilizator raspundeti integral si corespunzator.

 Confidentialitatea datelor personale

 Prezenta Politica de Confidentialitate stabileste modul in care Ostaracharms.ro foloseste si protejeaza orice informatie oferita catre Ostaracharms.ro ori de ca;te ori folositi website-ul Ostaracharms.ro.

 Daca va cerem sa furnizati anumite date prin intermediul carora sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului puteti fi siguri ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate. Ostaracharms.ro poate schimba aceasta politica de confidentialitate periodic prin actualizarea acestei pagini. Este recomandat sa verificati constant aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile efectuate.

 Ostaracharms.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

 Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar informatii demografice precum: codul postal, adresa de livrare, adresa de facturare preferinte si interese, alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte special, sau modalitatea de plata.

 Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

 • pastrarea unei evidente interne;
 • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
 • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
 • din ca;nd in ca;nd, s-ar putea sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va contact cu scopul unor studii de piata;
 • este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.

 Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Ostaracharms.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 Ne angajam sa asiguram asigurarii securitatea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

 Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

 • ori de ca;te ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.
 • daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contacta;ndu-ne la adresa de e-mail mentionata in cuprinsul site-ului.

 Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti deca;t in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere. Este posibil sa folosim datele dumneavoastra pentru a va trimite informatii promotionale ale unor terti, informatii pe care le consideram ca va sunt de interes.

 Puteti solicita detalii cu privire la datele pe care le detinem despre dumneavoastra conform legii de protectie a datelor din 1998. Veti fi taxat cu o suma modica. Daca doriti o copie a datelor detinute despre dumneavoastra va rugam sa ne scrieti la adresa mentionata la date de contact din prezentul site.

 Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

 DATE PERSONALE

 DEFINITII:

 Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, Stergerea sau distrugerea.

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata OSTARA WAVE SRL cu sediul Municipiul Bucuresti, Sector 1, Dr Iacob Felix 97, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele sunt colectate in vederea furnizarii produselor indicate pe site-ul www.Ostaracharms.ro, precum si in scop de marketing.

 Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare operatiunilor de facturare si livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii bunurilor comandate.

 Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate tertilor fara acordul prealabil al dumneavoastra.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati Stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Str.Dr Iacob Felix 97, Bucuresti, sau prin email la:contact@ostaracharms.com

 De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

 Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 Copyright

 Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Toate materialele postate pe acest site si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii Ostara Wave SRL sau filialelor sale, puta;nd fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai in scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site precum si software-ul utilizat in proiectarea si dezvoltarea site-ului.

 Toate drepturile sunt rezervate.

 Materialele continute in acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Descarcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la va;nzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri deca;t cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea Ostara Wave SRL, este strict interzisa.

 Limitare de responsabilitate

 Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site, aceste modificari putand fi operate de catre Ostaracharms.ro pana la momentul trimiterii comenzii catre fabrica in vederea realizarii effective a comenzii. Dupa acest moment orice modificare/completare, etc va fi considerata o noua comanda si va fi tratata ca atare, toate sumele necesare realizarii acesteia fiind scadente in mod exclusiv, in sarcina cumparatorului;
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet;
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc;
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala;
 • cumparatorul figureaza in baza de date a Ostaracharms.ro ca fiind rau platnic, fie prin refuzul la acceptarea comenzii transmise prin transportator, fie prin neplata comenzilor lansate catre Ostaracharms.ro fie prin alte modalitati appreciate de catre Ostaracharms.ro ca fiind incompatibile cu calitatea de client al acestui site.

Refuzul la prelucrarea unei comenzi nu va fi comunicat catre comparator, Ostaracharms.ro rezervandu-si dreptul de a proceda la refuzul unilateral in ceea ce priveste comanda lansata.

 Garantia

 Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992,  Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 Se acorda garantie pentru schimbarea snurului bijuteriilor comandate si de asemenea, bijuteria poate fi curatata anual pe cheltuiala Ostara Wave SRL.

 Dispozitii finale

 Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a necesita un acord prealabil Si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

 Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.