Prezentul meu, #staredeostara

Suntem invatati, din toate partile, cum sa traim in prezent. Sa nu ne gandim speriati la viitor, sa nu privim cu regret la ce a fost, ci pur si simplu, sa traim in prezent. #staredeostara este prezentul meu. Una dintre prietenele Ostara, insotita intr-o calatoria in China de una dintre bratarile Ostara m-a intrebat de curand, cum definesc starea de Ostara.

Inimile Ostara - Colectia Inimi

Unul din darurile cele de mai pret pe care mi le-a oferit experienta Ostara este increderea in semne. Poate parea un pic bizar, dar una dintre formele cele mai dragi sufletului meu pentru pandantele Ostara a pornit din interpretarea semnelor care ma inconjurau la fiecare pas. Inimile noastre Ostara sunt rezultatul inspiratiei oferite de semnele care ma tot inconjurau. La inceput nu le-am observat, dar cand au inceput sa se repete aproape zilnic am zis ca merita putina atentie. Inimile mi se aratau peste tot. In spuma cafelei imi apareau dolofoane si dornice de a fi vazute, se lafaiau in…

Colectia Geometria Iubirii

Si a venit momentul primei Colectii. Pornind de la prima bratara Ostara cu amprenta vocala care era pe o forma dreptunghiulara am urmat aceeasi linie folosind formele geometrice : cercul, patratul, triunghiul in diverse combinatii urmand anumite reguli mai ales dupa ce m-am documentat in privinta si importanta Geometriei Sacre.

Ostara - Stare de Ostara !

Ostara, numele acestor bijuterii de suflet, cuvant cu magie, de bine si implinire. Nu a fost usor sa aleg un nume care sa fie potrivit povestii mele. Am trecut prin "Sound Gift", pentru care am avut si un studiu facut de catre o institutie specializata respectiv - Rominvent, a urmat "U be Loud", propunere pe care am simtit-o ca personal, nu ma reprezenta in niciun fel. Am incercat insa sa fiu si eu entuziasmata vazand reactia fericita a colaboratorilor mei de atunci.