Love by Ostara

Initial m-am gandit sa o numesc: Parinti, bunici, copii insa dupa un timp i-am simplu: "Love by Ostara". Este o colectie de suflet formata din doua piese, coliere pe snur și coliere pe lant, din aur și argint, cu sau fara briliante. Si pentru ca este o colectie dedicata Iubirii si uniunii dintre doua persoane nu am facut deloc rabat de la calitate si materiale folosite.  

Invitatie la Viata!

Multumesc 2017. In general trag o linie si vad cu ce am ramas la sfarsitul unui alt an din viata mea, de obicei in apropierea zilei mele de nastere. Acum insa m-a luat valul si sunt fericita ca am primit ce am cerut si “Multumesc”. Am in primul rand: “Liniste”. Atat de tare mi-am dorit liniste in viata mea incat imi doresc sa pastrez aceasta liniste multi ani de acum inainte.  Am invatat sa nu mai rostesc cuvinte, expresii grele si sa-mi fac curatenie in anturaj, sa nu mai am de a face pe romaneste, cu persoane binevoitoare din anturajul…

Vis de iarna, primavara, vara, toamna - Iubiri Infinite.

O cafea bauta intr-un colt sa nu sperii intinderea si linistea din fata mea. Un scaun cu spatar drept si confortabil in acelasi timp, o patura pufoasa, o ceasca plina cu cafea aburinda, zambesc si privesc, in fata mea un perete de sticla cu vedere la munti inzapeziti, nori mari pufosi si prietenosi, alb pestrit pe varfuri si un tren rosu care se strecoara lenes printre brazi. Asa arata momentul meu de liniste si meditatie. Inchid ochii si merg acolo, tiptil-tiptil ca o soapta, sa nu stric si sa nu deranjez nimic. Acolo e un loc de al meu, de…

25.11.2017 o zi de iubire

Astazi, 25 noiembrie a fost una din cele mai frumoase zile din viata mea. Astazi se implineste un an de cand viata mea a prins alt sens si la un moment dat voi povesti si despre acest lucru insa astazi a fost o zi cu iubire. Dupa o perioada aglomerata, multe situatii incurcate de rezolvat, diverse alte lucruri inerente in viata mea de antreprenor/designer de bijuterii/femeie, o viata plina si frumoasa, astazi a fost o zi ca acea prajitura fabuloasa cu spuma de ciocolata (cei care ma cunosc stiu ca de cele mai multe ori asa imi numesc eu zilele).

Colectia Ingeri - Zuriel, ingerul armoniei

Cu Ingerii am avut dintotdeauna o comunicare speciala, cu zambet, cu bucurie, suparare, cateodata cu neincredere: Auzi, cum sa vorbesti cu Ingerii? Asa imi spuneam. Mica fiind, bunica imi spunea intotdeauna, mergi in pace, ingerii sunt cu tine si asa Alina mica isi imagina ca in spatele ei sunt intotdeauna 2-3 ingeri care stau de paza, mananca cu ea, se joaca printre florile mari cat ea si o asculta cand ii cearta pentru toate prostioarele pe care chiar ea le facea. Copilarie si amintiri.