Vis de iarna, primavara, vara, toamna - Iubiri Infinite.

O cafea bauta intr-un colt sa nu sperii intinderea si linistea din fata mea. Un scaun cu spatar drept si confortabil in acelasi timp, o patura pufoasa, o ceasca plina cu cafea aburinda, zambesc si privesc, in fata mea un perete de sticla cu vedere la munti inzapeziti, nori mari pufosi si prietenosi, alb pestrit pe varfuri si un tren rosu care se strecoara lenes printre brazi. Asa arata momentul meu de liniste si meditatie. Inchid ochii si merg acolo, tiptil-tiptil ca o soapta, sa nu stric si sa nu deranjez nimic. Acolo e un loc de al meu, de visare, regasire si Dor. 

Acasa in alta Viata. 

Iubiri Infinite si colectia mea de suflet, piese atent finisate, lucrate cu grija, atentie marita la detalii, 8mm cu 15 mm, contraste. Cerc si cerc mic sau cerc mare si inima mica, cerc mare si triunghi, asocieri ca si cum doua persoane se imbratiseaza, se unesc, cu iubire infinita.

Aceasta colectie este pentru si cu Iubire. Iubirea pentru cei dragi, iubirea pentru familie, frate, sora, prieteni. Iubirea nu trece cu o pastila si sunt zeci de feluri si pentru fiecare iubire avem o forma si un mesaj de purtat. Asa port Iubiri Infinite. 

Formele Ostara asociate intre ele si prinse cu lant fin insa rezistent din aur alb, galben, roz sau argint, doua piese devin una singură, colier cu o piesa si Colierul anului 2017 cu piesa goala centrala si piesa mica cea mai bogata (la alegere, orice forma Ostara) poarta mesajul vocal, amprenta vocala si un strop de briliant, am asezat-o simbolic, lateral, fix unde simtim pulsul. Vocea atinge Viata. In cateva randuri, am vrut sa va spun cum s-a nascut colectia mea de iubire cu Iubiri Infinite si-mi doresc sa ajunga la voi si sa va doriti sa purtati Iubirea. Acolo, pe bijuteriile Ostara punem amprenta vocala, vocea voastra, asezat de noi manual este secretul vostru, doar ce-l care-l poarta sau l-a daruit stie.  

Ostara este si un mod de a purta Iubirea la vedere, discret.

   
   

0 Comentarii

   

Lasa un comentariu