Love by Ostara

Initial m-am gandit sa o numesc: Parinti, bunici, copii insa dupa un timp i-am simplu: "Love by Ostara".
Este o colectie de suflet formata din doua piese, coliere pe snur și coliere pe lant, din aur și argint, cu sau fara briliante. Si pentru ca este o colectie dedicata Iubirii si uniunii dintre doua persoane nu am facut deloc rabat de la calitate si materiale folosite.
 

Toate pandantele sunt groase de 0,8, ajung împreuna pana la aproximativ 10 grame. De exemplu: dintr-o Inima mare am decupat o inima mica, puse una peste cealalta devin un Tot. De asemenea, din inima mare putem decupa orice forma se dorește, de exemplu un cerc sau triunghi. Dau exemplu cu Inima rotunda mare pentru ca este mare, are 2,5 cm si pentru ca m-am gandit la mama mea.
Ce alt exemplu mai bun poti avea cand te gandesti la iubire daca nu la mama si la parinti ?
Iubirea o învatam de la ea, de la parintii nostri, ei sunt primul :"Te iubesc!", auzit, simtit, trait pentru ca suntem: Iubire!
Din acest motiv unul din mesajele Ostara este: 'Eu sunt Iubire!"
Aceasta colectie este atat pentru mame și fiice sau fii cat si pentru tati și fiice sau El și Ea, parinti sau bunici pentru ca formele pot fi asociate între ele si in cazuri speciale putem decupa si 2 sau 3 piese.

De exemplu, pentru El putem face un colier pe snur cu o forma patrata de unde decupam un cerc pentru Ea pe care îl putem pune pe un colier cu snur, lant sau poate bratara.
Pentru ca fiecare bijuterie este personalizata cu amprenta vocala sau primele batai de inima ale bebelușului, tinem cont de dorintele fiecarui prieten Ostara si ne adaptam dupa caz.
In anul 2016, Colectia de lux al acelui an a fost "Ishtar", in 2017 am avut "Iubiri Infinite" iar în 2018 avem: "Love By Ostara".

Ostara, made with Love for Love.

Alina Popa, Ostara
 

   
   

0 Comentarii

   

Lasa un comentariu