Invitatie la Viata!

Multumesc 2017.

In general trag o linie si vad cu ce am ramas la sfarsitul unui alt an din viata mea, de obicei in apropierea zilei mele de nastere. Acum insa m-a luat valul si sunt fericita ca am primit ce am cerut si “Multumesc”. Am in primul rand: “Liniste”. Atat de tare mi-am dorit liniste in viata mea incat imi doresc sa pastrez aceasta liniste multi ani de acum inainte. 

Am invatat sa nu mai rostesc cuvinte, expresii grele si sa-mi fac curatenie in anturaj, sa nu mai am de a face pe romaneste, cu persoane binevoitoare din anturajul meu care le folosesc si evident nu aveau acelasi drum cu al meu, prietenii de conjunctura. Ma refer la expresiile deja consacrate, de exemplu:”Trebuie”, “Daca”, “De ce?”, “Dar?”, “Incerc”, “Dar, de ce....?”, “Poate”, “Nu poti”, “Nu se poate”, “Esti sigur(a)?”, “Probleme”. “Nu vei reusi”. 

Restul sunt experiente, lectii invatate, sertare inchise, Viata si Timp. Prietenii vechi, ramase, prietenii noi in constructie, cei care nu mai rezonau cu mine au plecat sau i-am eliminat eu din viata mea si da, am avut nevoie de “Curaj” sa fac acest lucru. 

Recunosc, sunt o femeie disciplinata si organizata, enervanta cateodata pentru cei apropiati. In principiu imi place sa stiu ce program am si restul e rezervat surprizelor din partea vietii. Cu trecerea timpului pun accent pe ce simt si pe primul gand, nu vreau sa mai am in viata oameni care se eschiveaza si care mint, genul de oameni: “lasa ca vedem” “lasa ca vorbim”. Dintotdeauna mi-a placut sa stiu pe ce si cine sa ma bazez. De multe ori pentru ca eram slaba,(si nu ma refer acum la kilogramele in minus), deh sunt si eu femeie, acceptam situatiile in care desi simteam ca sunt mintita imi puneam la indoiala sufletul si semnele primite. Acum, nu. Ma ascult pe mine, imi ascult sufletul si chiar daca doare ce vad sau ce simt, nu uit ca “Eu sunt Iubire!” si “Sunt Magicianul Vietii mele!”, “Sunt Fericire!”, “Visez”, “Sunt Speranta”, am “Curaj”, “Vise”, “Speranta”, “Iubire”, “Familie”. 

Cere, crede si vei primi! 

Nu intamplator am pus intre ghilimele aceste cuvinte de o rezonanta puternica. Am inventat conceptul Ostara si cred cu inima ca purtarea anumitor cuvinte rostite  de mine, de tine, de cei dragi noua ne ajuta, ne mangaie sufletele, ne inspira si ne fac viata mai frumoasa cu #staredeostara. Atingem vocea imprimata cand ne este mai greu si ne cam indreptam de spate, privim inainte si traim. Viata pentru mine este ca o calatorie, deja cu un traseu prestabilit, chiar este frumoasa, hai sa o traim, clipa de clipa, zi si noapte, iarna, vara, frig sau canicula.

Sa fim Bine, pastrez Linistea, Iubirea primita, Sanatatea, Bunastare si in rest sa fie cu surprize ( poate chiar si o vizita pentru toxina botulinica, de la o varsta e necesara, recunosc)

Multumesc, 2017.

Invitatie la Viata in 2018 si in fiecare zi din viata noastra!

   
   

0 Comentarii

   

Lasa un comentariu