Colectia Ingeri - Zuriel, ingerul armoniei

Cu Ingerii am avut dintotdeauna o comunicare speciala, cu zambet, cu bucurie, suparare, cateodata cu neincredere: Auzi, cum sa vorbesti cu Ingerii? Asa imi spuneam.

Mica fiind, bunica imi spunea intotdeauna, mergi in pace, ingerii sunt cu tine si asa Alina mica isi imagina ca in spatele ei sunt intotdeauna 2-3 ingeri care stau de paza, mananca cu ea, se joaca printre florile mari cat ea si o asculta cand ii cearta pentru toate prostioarele pe care chiar ea le facea. Copilarie si amintiri.

Am crescut, am evoluat, am stagnat, m-am dezvoltat si nu prea am mai vorbit cu Ingerasii.

In 2015 am cunoscut-o pe Valentina Pavel care este  coach si din una in alta ea ma intreaba: auzi tu vorbesti cu ingerasii? I-am raspuns ca da, vorbesc din cand in cand, mai mult ii cert.

Eu perfectionista din fire si usor militaroasa cand dadeam de greu mai spuneam: Hai, alinierea si mi-i imaginam pe toti 3 aliniati si cuminti pe bancheta din spate a masinii. Le ceream de cele mai multe ori pe un ton imperios sa ma ajute si evident tonul meu avea si o mare doza de neincredere. Si astazi, in continuare ma ajuta sa cred in protectia lor.

Evident, Valentina m-a apostrofat un pic : Pai, cum? Tu faci armata cu Ingerasii tai?

Si asa discutiile noastre au ajuns sa invarta in jurul Ingerasilor si a altor intamplari care, cred eu, ii implica si pe ei. 

Asa am ajuns eu sa fiu foarte atenta la semne, la ce imi doresc si cum cer, la cum zic multumesc. 

Bijuteriile Ostara cu Ingerasi si aripi de Ingerasi sunt inspirate din viata mea, viata ta si desenate dupa semnele primite. 

Admirand un apus de soare, la sfarsitul lunii septembrie, am vazut ca norii au forme care imi plac si ma inspira. Inimi, aripi, ingerasi care se roaga. 

Le-am considerat un semn pentru ca tocmai atunci urma sa deschid al doilea magazin online Ostara. Eram coplesita de efortul intens din acea perioada, de drumurile lungi si dese pana la Slatina, unde era echipa de IT cu care lucram. Eram emotionata de noul inceput, dar in acelasi timp dezamagita ca primul magazin Ostara a disparut fara ca eu sa pot face ceva, intr-o conjuctura nefericita care m-a invatat ca nu toate prieteniile dureaza o viata.

Dupa o portie de plans pe marginea drumului si o discutie cu mine, mi-am ridicat ochii spre apus si l-am vazut. Stiti cum e, fiecare dintre noi poate vedea altceva in forma pe care o ia un nor. Eu am vazut un inger cu aripile larg deschise si m-am simtit protejata.

Asa l-am desenat pe Zuriel - Ingerul Armoniei.

Colectia Zuriel contine si trei forme de aripi transformate in coliere, bratari pe care se pot pune mesaje vocale. Avem si inele cu Inger, Inger din profil si aripi de Inger insa pe ele nu avem spatiu pentru mesajele vocale.

Aripile sunt inpirate din natura si nori, cum spuneam fiecare vede ce doreste iar eu am ales sa vad ce-mi face bine si devine si sursa de inspiratie pentru bijuteriile mele.

Nu ignor semnele si-mi ascult primul gand. Vorbesc cu Ingerasii mei, cu voce tare sau in gand, le spun ce am pe suflet, le multumesc si ma bucur ca am gasit aceasta forma de a-i aduce mai aproape de mine si de voi.

Port Ingerasii Ostara cu drag si recunostinta.

Sa avem o viata mai frumoasa cu ajutorul Ingerilor.

Zuriel reprezinta Ingerul Armoniei si cu totii ne dorim armonie in vietile noastre.

   
   

0 Comentarii

   

Lasa un comentariu