Bucuria unui al treilea nou inceput

Cifra 3 sa ne fie cu noroc si de ajutor. De cand am intrat in lumea bijuteriilor este a treia oara cand vin cu schimbari radicale in platforma online si uita-ma aici cu Ostara Charms.

Suna altfel, de poveste. Da, e povestea Ostara care merge mai departe cu Charms pentru ca Ostara mi-a schimbat viata si lucrez cu pasiune si daruire tot ce tine de acest brand, pentru ca ating chiar si eu vocea persoanei iubite pe care am asezat-o manual pe inima mica de 8 mm legata cu snur negru pe care o port zilnic la incheietura mainii stangi. Atinge vocea.

Da, atingi vibratia vocii celui/celei drag(i), celui/celei de care iti este dor sau pulsul bebelusului tau care urmeaza sa vina pe lume si deja te simti mai bine. Te ajuta sa crezi, sa speri, sa fii mai aproape de cei dragi si de cei de de care iti este dor.

Ostara merge mai departe cu Ostara Charms!

Pentru ca povestile voastre ne-au inspirat. Pentru ca in ultimii aproape 2 ani bijuteriile Ostara au fost imprimate cu atatea cuvinte frumoase si atata emotie. Pentru ca ne-ati spus ca pandantul nostru devine talismanul vostru. Pentru ca vrem sa va fie cat mai usor sa oferiti #celmaifrumoscadou dragilor vostri. Pentru toate acestea, site-ul ostara este de astazi ostaracharms.com. Mai usor de folosit, mai frumos, mai curat. Va multumim! ❤

 

   
   

0 Comentarii

   

Lasa un comentariu